Urban

Hill
PROJECT

Urban Hill

The hill is one of the most striking features of the whole project. A green, peaceful oasis directly accessible from the plaza and visible through the glass panels on the via Monte Rosa facade, with an even more striking aesthetic and perspective effect.

The project for the transformation of the hill will feature a three-storey building with terraces, an architectural choice that will create a dialogue with the main building.

It will host a canteen for occupants and a café. A central staircase and two lifts will lead from the lobby to the offices on the higher levels, which will also feature a terrace overlooking the plaza. The hill will be surrounded by a wooded area with green paths and relax areas, which will be maintained and made accessible to the users of the building.